Over Benter

Bedrijfs Profiel

Benter Systeembeheer is in 2003 opgericht door Albert Jan Boudewijn. Voorheen werkzaam als Microsoft Exchange IT en Security specialist bij ondermeer EXA IT, SNS Reaal en Getronics/KPN. Benter Systeembeheer verzorgt IT oplossingen voor de kleine zelfstandige die thuis werkt of op een eigen kantoor en bedrijven uit het Midden en Klein Bedrijf. Onze klanten zijn divers. Vaak in de directe omgeving van Zaltbommel maar soms ook ver daarbuiten. Het werken in de Cloud is voor ons vanzelfsprekend. Sinds 2005 leveren we clouddiensten, eerst vanuit datacenters in Verenigde Staten daarna vanuit datacenters in Europa. Ons klantenbestand is divers, de kleine zelfstandige vanuit zijn werkkamer thuis,  autobedrijven, marketing en communicatie bureau’s, kapsalons tot advies bureau’s werkzaam in de Zorg. De veiligheid van uw gegevens is bij ons in goede handen. 

In Zaltbommel

Ons kantoor bevindt zich in het pittoreske en historische  centrum van Zaltbommel. De ingang is bij de HEMA.  Bij het groene metalen hek belt u aan bij Benter. Ons kantoor delen we met het administratie kantoor 2COUNT. Een ideale combinatie van zowel ICT als administratie gerelateerde zaken. Voor startende bedrijven  een onestop shopping concept. Een goede boekhouding en veilige ICT zijn de essentiële fundamenten voor een goede bedrijfsvoering en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Vragen? Stel ze gerust!

Onzeker over uw ICT zaken of vragen hoe het beter en veiliger kant? Aarzel niet , neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de knop voor meer informatie.

Onze Relaties