Services

Wat doet Benter?

U ontzorgen als het gaat om al uw automatisering zaken. We zijn een klein bedrijf en maken gebruik van de Informatie en Communicatie Technologie (kortweg ICT) mogelijkheden die vandaag de dag voorhanden zijn. Die leveren we uiteraard niet zelf maar werken samen met degelijke gerenommeerde bedrijven zoals bijvoorbeeld Microsoft. ICT ontwikkeld zich iedere dag. De Cloud is ingeburgerd, maar hoe vindt u als ondernemer de juiste ICT voorzieningen die ook door ons ondersteund worden en waar kunt u terecht bij vragen?. Uw bedrijfs en privé gegevens alleen op uw PC, laptop of erger nog op een externe schijf bewaren is dus niet alleen ondoordacht maar desastreus voor uw bedrijfsvoering. Werken in de Cloud is bij ons het standaard uitgangspunt. Wij leveren Systeembeheer en alle bijbehorende diensten en kennis die nodig is om uw ICT volledig veilig en verantwoord te gebruiken. Bij ons kunt uw terecht voor het complete pakket. Systeembeheer, clouddiensten zoals Office 365, telefonie & teams integratie, computersystemen en zelfs reparatie van uw pc, laptop of server.

Systeembeheer

U heeft 1 of meerdere servers op uw bedrijf of in de Azure cloud en deze moeten onderhouden en beheerd worden. Wij hebben een degelijke Microsoft achtergrond en beheren dagelijkse op Microsoft gebaseerde servers bijvoorbeeld Windows 2016, Windows 2019 servers. Veelal beheren wij deze in hybride omgevingen. Koppeling met de AD van Azure is mogelijk. We gebruiken tooling om de systemen 24 uur per dag te monitoren.

Cloud Diensten

Vandaag de dag is werken in de cloud gemeengoed voor iedereen. Gebruik van externe schijven als databackup is bij ons “not done”. Backups gaan veilig naar de cloud en worden daar versleuteld opgeslagen. Bij ons gaat de Cloud verder dan alleen Office 365. Databackup is essentieel, veilige toegang middels meervoudige authenticatie is standaard. Bestaande telefooncentrales zijn legacy en Telefonie integreren wij naadloos binnen Microsoft Teams. Met Teams bent u overal bereikbaar , uw mobiel, tablet, PC of een telefoon Toestel met Teams. Wereldwijd bellen en bereikbaar op uw eigen vaste nummer. Overal werken. Thuis op het werk of onderweg.

Computer Reparaties

Computer start niet meer op door een defecte schijf? Geen probleem. Herstellen doen we binnen 1 werkdag. Onderdelen hebben we op voorraad. Defect beeldscherm van laptop of is de aansluitplug van de stroomadapter defect? Reparaties van allerlei merken. Levering van nieuwe systemen doen we zeker. We maken uw computer volledig gebruiksklaar. Indien u een bestaande computer heeft dan zetten we de gegevens voor uw over op uw nieuwe computer. Uiteraard maken we het geheel Cloud geschikt zodat uw data veilig is.