Advies over een
praktische inrichting
van uw IT omgeving

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Overal en altijd
kunnen werken zonder
een eigen server

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Computer reparatie en Periodiek beheer
van uw computers
en servers

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

COMPUTERREPARATIE EN RECOVERY ZALTBOMMEL

Snel weer aan het werk

Ligt uw bedrijf stil zonder IT? Dan is het goed te weten dat u Benter Systeembeheer Zaltbommel u altijd kunt bellen voor een server of computerreparatie, ook buiten kantoortijden. Geen anonieme helpdesk, maar direct contact met iemand die weet wie u bent en bekend is met uw bedrijf. Als het nodig is, zijn we snel ter plaatse voor herstel, computerreparatie of vervanging van servers en werkstations. Benter Systeembeheer Zaltbommel heeft specialistische expertise op het gebied van recovery en computerreparatie. U kunt dus snel weer aan hert werk met een minimaal risico op data-verlies.


MEER INFORMATIE & OPGAAF VAN KOSTEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden & kosten van systeembeheer voor uw organisatie? Met het antwoord op enkele korte vragen kunnen wij u al snel een beeld geven van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch, of persoonlijk bij u op locatie. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem de gegevens over van het plaatje
CAPTCHA Image
[ Verander plaatje ]

COMPUTING FROM THE CLOUD

Heeft een kantoor met een server en werkstations of bent u ZZP’er en wilt u overal kunnen werken? Overal werken zonder de noodzaak van het hebben van een eigen server. Dit kan vandaag de dag. Benter Systeembeheer Zaltbommel kan u adviseren hoe u kunt overstappen. U bespaart op onderhoud en beheer van uw huidige systemen. Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van een omgeving die altijd up to date is. Wij verzorgen voor u de update’s, nieuwe versie’s backups etc. U heeft hier geen omkijken meer naar. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervangen van de server hardware.