Advies over een
praktische inrichting
van uw IT omgeving

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Overal en altijd
kunnen werken zonder
een eigen server

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Periodiek beheer
van uw computers
en servers

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

ONDERHOUD EN BEHEER

24 uur per dag monitoring van servers, werkstations en randapparatuur

Met de meeste klanten hebben we maar zelden contact. En dat is een goed teken! Want dan loopt alles zoals het hoort. Toch zijn we achter de schermen voortdurend actief met beheer en onderhoud. We waken 24 uur per dag over de werking van uw servers, werkstations en randapparatuur.

Dagelijkse controle van uw IT-systeem

Benter Systeembeheer voert dagelijks controles uit van uw backup, de status van uw antivirus software, uw hardware, internetverbinding en de installatie van updates. Gaat er iets niet zoals het zou moeten? Dan grijpen we in, vaak nog voordat u er iets van heeft gemerkt. Zo blijft uw systeem steeds up to date, veilig en optimaal functionerend.


MEER INFORMATIE & OPGAAF VAN KOSTEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden & kosten van systeembeheer voor uw organisatie? Met het antwoord op enkele korte vragen kunnen wij u al snel een beeld geven van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch, of persoonlijk bij u op locatie. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem de gegevens over van het plaatje
CAPTCHA Image
[ Verander plaatje ]

COMPUTING FROM THE CLOUD

Heeft een kantoor met een server en werkstations of bent u ZZP’er en wilt u overal kunnen werken? Overal werken zonder de noodzaak van het hebben van een eigen server. Dit kan vandaag de dag. Benter Systeembeheer kan u adviseren hoe u kunt overstappen. U bespaart op onderhoud en beheer van uw huidige systemen. Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van een omgeving die altijd up to date is. Wij verzorgen voor u de update’s, nieuwe versie’s backups etc. U heeft hier geen omkijken meer naar. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervangen van de server hardware.