Advies over een
praktische inrichting
van uw IT omgeving

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Overal en altijd
kunnen werken zonder
een eigen server

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Periodiek beheer
van uw computers
en servers

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

BEVEILIGING

Systeembeveiliging: altijd in opperste staat van paraatheid door dagelijks systeembeheer

Uw documenten, klantgegevens en andere data houdt u natuurlijk graag voor uzelf en uw medewerkers. Veilig afgeschermd van virussen en hackers. Maar tegelijk wel toegankelijk vanaf pc, laptop, tablet en telefoon. Benter Systeembeheer zorgt dat uw databeveiliging altijd in orde is. We bieden professionele oplossingen voor netwerkbeveiliging, firewalling, VPN, Antivirus en Antispam. Voor beveiliging van email-verkeer werkt Benter Systeembeheer samen met Messagalabs en GFI.

Systeembeheer en voortdurende controle van antivirus en firewall

Voortdurende controle van antivirus en firewall Beveiliging van uw IT-systeem is geen eenmalige aanpassing. Het is een voortdurend actief proces om virussen en hackers telkens een stap voor te blijven. Benter Systeembeheer controleert voortdurend de werking van uw Firewall, VPN, Antivirus en Antispam software. De beveiliging van uw systeem is dus altijd up to date en klaar om de laatste bedreigingen het hoofd te bieden.


MEER INFORMATIE & OPGAAF VAN KOSTEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden & kosten van systeembeheer voor uw organisatie? Met het antwoord op enkele korte vragen kunnen wij u al snel een beeld geven van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch, of persoonlijk bij u op locatie. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem de gegevens over van het plaatje
CAPTCHA Image
[ Verander plaatje ]

COMPUTING FROM THE CLOUD

Heeft een kantoor met een server en werkstations of bent u ZZP’er en wilt u overal kunnen werken? Overal werken zonder de noodzaak van het hebben van een eigen server. Dit kan vandaag de dag. Benter Systeembeheer kan u adviseren hoe u kunt overstappen. U bespaart op onderhoud en beheer van uw huidige systemen. Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van een omgeving die altijd up to date is. Wij verzorgen voor u de update’s, nieuwe versie’s backups etc. U heeft hier geen omkijken meer naar. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervangen van de server hardware.