Advies over een
praktische inrichting
van uw IT en VOIP omgeving

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Overal en altijd
kunnen werken zonder
een eigen server

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

Periodiek beheer
van uw computers
en servers vanuit Zaltbommel

Benter Systeembeheer ontwikkelt en
beheert IT omgevingen hoe klein ze ook zijn.

ADVIES

Inrichting van uw ICT-en VOIP omgeving: eerst denken dan doen

Starten met een nieuwe onderneming? Uitbreiden, of vernieuwen? Benter Systeembeheer Zaltbommel denkt mee over de optimale inrichting van uw ICT en telefonie systeem. We baseren ons op een grondige analyse van uw bedrijf, werkprocessen en doelen. Dat doen we graag na een persoonlijk bezoek. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie ter plekke.

Optimale ondersteuning van uw kantoorautomatisering en bedrijfsprocessen

Welke apparatuur heeft u in huis, maakt u al gebruik van VOIP , werkt u al in de Cloud? Wie is er verantwoordelijk voor uw kantoorautomatisering? Wat zijn de richtlijnen en wat is het beleid? Hoe verloopt het maken van backups, controleert u deze? Hoe is de data beveiliging geregeld? Benter Systeembeheer helpt u bij het verzamelen van informatie en het nemen van beslissingen. Zo weet u zeker dat u kiest voor een oplossing die uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt. Zo complex als noodzakelijk, zo simpel als mogelijk.


MEER INFORMATIE & OPGAAF VAN KOSTEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden & kosten van ICT systeembeheer voor uw organisatie? Met het antwoord op enkele korte vragen kunnen wij u al snel een beeld geven van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch, of persoonlijk bij u op locatie. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

Vul onderstaand formulier in en Benter ICT Zaltbommel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem de gegevens over van het plaatje
CAPTCHA Image
[ Verander plaatje ]

COMPUTING FROM THE CLOUD

Heeft een kantoor met een server en werkstations of bent u ZZP’er en wilt u overal kunnen werken? Overal werken zonder de noodzaak van het hebben van een eigen server. Dit kan vandaag de dag. Benter Systeembeheer kan u adviseren hoe u kunt overstappen. U bespaart op onderhoud en beheer van uw huidige systemen. Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van een omgeving die altijd up to date is. Wij verzorgen voor u de update’s, nieuwe versie’s backups etc. U heeft hier geen omkijken meer naar. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervangen van de server hardware.